ҚР СТ ГОСТ Р 51411-2006
Мазмұны
А Зертханааралық сынақ нәтижелері қосымшасы
Осы стандарт астық және оны өңдеу азық-түлік мақсатта арналған өнімдердің күлділігін анықтау (жалпы күлдер) әдісін белгілейді. Әдіс крахмалға және туынды крахмалға, сондай-ақ астыққа және оны өңдеу жемдік мақсатта арналған өнімдерге және егуге арналған дәнді және бүршақ дақылдар түқымдарына қолданылмайды.
Осы стандартта мынадай стандарттарға сілтемелер пайдаланылды: ҚР СТ ИСО * Астық және оны өңдеу өнімдері. Ылғалдылықты анықтау. (Тәжірибелік әдіс); ҚР СТ ГОСТ Р 50436 - 2003 Астық. Астық сынамаларын сұрыптау; ГОСТ 450—77 Техникалық хлорлы кальций. Техникалық шарттар; ГОСТ ИСО 2170—97 Дән және бүршақ. Тартылған өнімдердің сынамаларын сұрыптау; ГОСТ 3118—77 Түз қышқылы. Техникалық шарттар; ГОСТ 3956—76 Техникалық силикагелі. Техникалық шарттар; ГОСТ 6613—86 Квадрат үяшықтары бар тоқылған сым торлары. Техникалық шарттар; ГОСТ 6709—72 Тазартылған су. Техникалық шарттар; ГОСТ 9147—80 Ыдыс және зертханалық фарфор жабдығы. Техникалық шарттар; ГОСТ 17299—78 Техникалық этил спирті. Техникалық шарттар; ГОСТ 19908—90 Тигельдер, табақтар, стақандар, қүтылар, қүйғылар, тамшуырлар және мөлдір кварц шынынан жасалған үштар. Жалпы техникалық шарттар; ГОСТ 25336—82 Ыдыс және зертханалық шыны жабдығы. Типтері, негізгі параметрлері мен өлшемдері. _____________________________________________________________________________________________________ * Стандарт бекіту сатысында.
Осы стандартта тиісті анықтамалармен мынадай терминдер қолданылады: күлділік: осы стандартта көрсетілген әдіске сәйкес өлшендінің жандырғаннан кейін алынған жанбай қалған қалдықтың мөлшерін процентте көрсету.
Документ показан в сокращенном демонстрационном режиме
Чтобы продолжить, выберите ниже один из вариантов оплаты
Доступ к документам и консультации
от ведущих специалистов
Вы можете купить этот документ
Как купить документ? 800 тг
|