ҚР СТ ИСО 488-2009
Қазақстан Республикасы Индустрия және сауда министрлігінің Техникалық реттеу және метрология комитеті (Мемстандарт)
Мазмұны
5.6 Градуирленген сандар және пайыздық белгілеу 5.7 Шкаланы бөлу үшін қате рұқсаттары А қосымшасы (ақпараттық) Ұсынылатын тығындар Б қосымшасы (ақпараттық) Бутирометр шкаласын бөлу үшін қателерді анықтауға арналған ұсынылатын əдіс
Осы стандарт ИСО 2446 сәйкес Гербер әдісімен қаймағы алынбаған сүттің, қаймағы жартылай алынған сүттің және қаймағы алынған сүттің құрамында май болуын анықтау үшін бутирометрлердің жеті типінің сипаттамаларын белгілейді. Бутирометрлер үшін ұсынылатын тығындар А қосымшасында сипатталған, ал бутирометр шкаласын бөлу үшін қателерді анықтаудың ұсынылатын әдісі В қосымшасында сипатталған.
Осы стандартты қолдану үшін мынадай сілтемелік нормативтік құжаттар қажет: ҚР СТ 1.9-2007 Қазақстан Республикасының Мемлекеттік техникалық реттеу жүйесі. Қазақстан Республикасында халықаралық, өңірлік және шет мемлекеттердің ұлттық стандарттарын, стандарттау жөніндегі басқа нормативтік құжаттарды қолдану тәртібі. ИСО 2446:2008 Сүт. Құрамынан майды анықтау (Жалпы қабылданған әдіс).*
Документ показан в сокращенном демонстрационном режиме
Чтобы продолжить, выберите ниже один из вариантов оплаты
Доступ к документам и консультации
от ведущих специалистов
Вы можете купить этот документ
Как купить документ? 800 тг
|