ҚР СТ ИСО 936-2009
ISO 936:1998 Meat and meat products - determination of total ash, (IDT)
Мазмұны
12. Бақылау нәтижелерін рәсімдеу
Осы стандарт үй құс еттерін қоса, ет және ет өнімдерінің күлді заттарының жалпы құрамын анықтау әдістерін белгілейді.
Осы стандартты қолдану үшін мынадай сілтеме нормативтік құжаттар қажет: ҚР СТ 1.9-2007 Қазақстан Республикасының Техникалық pemmey жүйесі. Қазақстан Республикасында шет мемлекеттердің халықаралық, өңірлік және ұлттық стандарттарын, басқа да стандарттау жөніндегі нормативтік құжаттарды қолдану тәртібі. ҚР СТ 2.4-2007 Қазақстан Республикасының Мемлекеттік өлшем бірлігін қамтамасыз ету жүйесі. Өлшеу құралдарын тексеру. Ұйымдастыру және өткізу тәртібі. ҚР СТ 2.21-2007 Қазақстан Республикасының Мемлекеттік өлшем бірлігін қамтамасыз ету жүйесі. Сынақты өткізу және өлшеу құралдары типін бекіту тәртібі. ҚР СТ 2.30-2007 Қазақстан Республикасының Мемлекеттік өлшем бірлігін қамтамасыз ету жүйесі. Метрологиялық аттестаттау тәртібі. ҚР СТ 2.75-2009 Қазақстан Республикасының Мемлекеттік өлшем бірлігін қамтамасыз ету жүйесі. Сынақ жабдығын аттестаттау тәртібі. ГОСТ ИСО 5725-1-2003 Өлшеу әдістері мен нәтижелері дәлдігі (дұрыстығы мен дәлдігі). 1-бөлім. Негізгі ережелер мен аныцтамалар. ГОСТ ИСО 5725-2-2003 Өлшеу әдістері мен нәтижелері дәлдігі (дұрыстығы мен дәлдігі). 2-бөлім. Стандарттық өлшеу әдісінің цайталан8ышты8ы мен өнімділігін анықтаудың негізгі әдістері. ГОСТ ИСО 5725-3-2003 Өлшеу әдістері мен нәтижелері дәлдігі (дұрыстығы мен дәлдігі). 3-бөлім. Стандарттық өлшеу әдісі дәлдігінің аралық көрсеткіштері. Документ показан в сокращенном демонстрационном режиме
Чтобы продолжить, выберите ниже один из вариантов оплаты
Доступ к документам и консультации
от ведущих специалистов
Вы можете купить этот документ
Как купить документ? 800 тг
|