ҚР СТ 3935-2023
Мазмұны
9. Өнім берушінің кепілдіктері
Осы стандарт киік етіне - саудада, қоғамдық тамақтандыру желісінде өткізуге және азық-түлік мақсаттары үшін өнеркәсіптік қайта өңдеуге арналған, салқындатылған немесе мұздатылған күйдегі, ұшаға және жарты ұшаға бөлшектелген ересек және жас киік түрлеріне қолданылады.
Осы стандартты қолдану үшін мынадай сілтемелік стандарттау жөніндегі құжаттар қажет: ҚР СТ 1159-2002 Мақта-мата, аралас және химиялық талшықтардан әзірленген маталар. Кендір. Сұрыптылығын анықтау. ҚР СТ 1509-2006 Радиациялық бақылау. Тамақ өнімдерінің сынамаларын іріктеу. Жалпы талаптар. ГОСТ 7269-2015 Ет. Үлгілерді іріктеу әдістері және балғындығын анықтаудың органолептикалық әдістері ҚР СТ 1623-2007 Радиациялық бақылау. Стронций-90 және цезий-137. Тамақ өнімдері. Сынамаларды іріктеу, талдау және гигиеналық бағалау. ҚР СТ 2011-2010 Су, тағам өнімдері, жем-шөп және темекі өнімдері Хлорорганикалық пестицидтерді хроматографиялық әдістермен. ГОСТ 10444.15-94 Тамақ өнімдері. Мезофилді аэробты және факультативті-анаэробты микроорганизмдердің санын анықтау әдістері. ГОСТ 18157-88 Сойылған мал өнімдері. Терминдер мен анықтамалар. ГОСТ 21237-75 Ет. Бактериологиялық талдау әдістері. ГОСТ 19496-2013. Ет және ет өнімдері. Гистологиялық зерттеу әдісі. ГОСТ 21237-75. Ет. Бактериологиялық талдау әдістері. ГОСТ 23392-2016. Мемлекетаралық стандарт. Ет. Балғындығын химиялық және микроскопиялық талдау әдістері. ГОСТ 26669-85 Тамақ және дәмдік өнімдері. Микробиологиялық талдаулар үшін сынамаларды дайындау ГОСТ 26927-86 Шикізат және тамақ өнімдері. Сынапты анықтау әдістері. ГОСТ 26930-86. Шикізат және тамақ өнімдері. Күшәнді анықтау әдісі. ГОСТ 26929-94 Шикізат және тамақ өнімдері. Сынамаларды дайындау. Уытты элементтердің мөлшерін анықтау үшін минералдану. Документ показан в сокращенном демонстрационном режиме
Чтобы продолжить, выберите ниже один из вариантов оплаты
Доступ к документам и консультации
от ведущих специалистов
Вы можете купить этот документ
Как купить документ? 800 тг
|