«Нан, нан-тоқаш, макарон мен кондитер өнімдерiн өндiретiн ұйымдарға
ҚР Денсаулық сақтау министрдің міндетін атқарушының 2010 жылғы 3 тамыздағы № 588 бұйрығымен күші жойылды
КЕЛІСІЛГЕН Қазақстан Республикасының Индустрия және сауда министрлігінің Құрылыс істері жөніндегі комитеттің Төрағасы 2003 жылғы «Халықтың санитарлық-эпидемиологиялық салауаттылығы туралы» Қазақстан Республикасы Заңының 7 бабына сүйене отырып төмендегi көрсетiлген тармақтарды орындауды, БҰЙЫРАМЫН: 1. Қосымша берiлген 2003 жылғы 31 қаңтардағы № 4.01.064.03 «Нан, нан-тоқаш, макарон мен кондитер өнiмдерiн өндiретiн ұйымдарға қойылатын санитарлық-гигиеналық және iндеттi болдырмау талаптары» санитарлық ережелерi және нормалары бекітілсiн. 2. Осы бұйрық Қазақстан Республикасының Әдiлет министрлігінде мемлекеттік тiркеуге қойылып, алғашқы ресми түрде баспадан шыққан күннен он күн өткеннен кейiн қолданысқа енгiзiледi.
Қазақстан Республикасы Денсаулық сақтау Министрінің 2003 жылғы 31 қаңтардағы № 94 Бұйрығымен «Нан, нан-тоқаш, макарон мен кондитер өнімдерін өндiретiн ұйымдарға қойылатын санитарлық-гигиеналық және iндеттi болдырмау талаптары» Санитарлық ережелерi мен нормалары 1. Жалпы ережелер 1. «Нан, нан-тоқаш, макарон мен кондитер өнiмдерiн өндiретiн ұйымдарға қойылатын санитарлық-гигиеналық және iндеттi болдырмау талаптары» (бұдан әрi - санитарлық ережелер) туралы санитарлық ережелер және нормалар нан, нан-тоқаш, макарон, кондитер (креммен, кремсiз) өнiмдерiн өндiретiн барлық жеке тұлғаларға және меншiк нысанынан тәуелсiз заңды тұлғаларға таралады. 2. Осы санитарлық ережелердi орындау жауапкершiлiгi нан, нан-тоқаш, макарон және кондитер өнiмдерiн өндiрумен, сатумен айналысатын ұйымдардың басшыларына жүктеледi. 3. Осы санитарлық ережелерде мынандай терминдер мен анықтамалар қолданылады: Документ показан в сокращенном демонстрационном режиме
Чтобы продолжить, выберите ниже один из вариантов оплаты
Доступ к документам и консультации
от ведущих специалистов
Вы можете купить этот документ
Как купить документ? 800 тг
|