Найти
<< Назад
Далее >>
Два документа рядом (откл)
Распечатать
Копировать в Word
Скрыть комментарии системы
Информация о документе
Справка документа
Поставить на контроль
В избранное
Посмотреть мои закладки
Скрыть мои комментарии
Посмотреть мои комментарии
Русский
Казахский и русский
Увеличить шрифт
Уменьшить шрифт
Корреспонденты
Респонденты
Сообщить об ошибке

«Нан, нан-тоқаш, макарон мен кондитер өнімдерін өндіретін ұйымдарға қойылатын санитарлық-гигиеналық және індетті болдырмау талаптары» санитарлық ережелері және нормаларын бекіту туралы Қазақстан Республикасының Денсаулық сақтау министрінің 2003 жылғы 31 қаңтардағы № 94 бұйрығы (күші жойылды) (күші жойылды)