Алкоголь өнімінің ең төменгі бағасын есептеу жөніндегі Нұсқаулықты бекіту туралы Мемлекеттік кіріс министрлігі Алкоголь өнімін өндіру және оның айналымын мемлекеттік бақылау жөніндегі комитет 1999 жылғы 18 қарашадағы № 264 Бұйрығы (күші жойылды)
  • Корреспонденты на фрагмент
  • Поставить закладку
  • Посмотреть закладки
  • Добавить комментарий

Алкоголь өнімінің ең төменгі бағасын есептеу жөніндегі Нұсқаулықты бекіту туралы
Мемлекеттік кіріс министрлігі Алкоголь өнімін өндіру және оның айналымын мемлекеттік бақылау жөніндегі комитет 1999 жылғы 18 қарашадағы № 264 Бұйрығы

 

ҚР Қаржы министрінің м.а. 2016 жылғы 19 ақпандағы № 75 бұйрығымен күші жойылды

 

Қазақстан Республикасының "Этил спирті мен алкоголь өнімінің өндірілуі мен айналымын мемлекеттік реттеу туралы 1999 жылғы 16 шілдедегі 429-1 Заңын жүзеге асыру мақсатында Бұйырамын:

1. Қоса беріліп отырған күштілігі 30% және одан жоғары алкоголь өнімінің ең төменгі бағасын есептеу туралы Нұсқаулық бекітілсін.

2. Есептеу және талдау бөлімі (Ким Р.Ю.) жоғарыда көрсетілген Нұсқаулықты Қазақстан Республикасының қаржы министрлігімен келіссін.

3. Нормативтік реттеу бөлімі (Лепесбаев А.) осы бұйрықты Қазақстан Республикасының Әділет министрлігінде тіркеуден өткізсін.

4. Осы бұйрық мемлекеттік тіркеуден өткен күнінен бастап күшіне енеді.

Төраға

  • Поставить закладку
  • Посмотреть закладки
  • Добавить комментарий

ҚР МКМ Алкоголь өнiмiн

өндiру және оның

айналымын мемлекеттік

бақылау жөніндегі

комитет Төрағасының

18 қараша 1999 ж.

№ 264 бұйрығына

қосымша

Алкоголь өнiмiнiң ең төменгi бағасын есептеу

туралы Нұсқаулық

1. Жалпы ережелер

1. Осы Нұсқаулық Қазақстан Республикасының "Этил спиртi мен алкоголь өнiмдерi өндiрiсi мен айналымын мемлекеттік реттеу туралы Заңына сәйкес күштiлiгi 30 % және одан жоғары алкоголь өнiмiнiң ең төменгi бағасын есептеу тәртібін анықтайды.

  • Поставить закладку
  • Посмотреть закладки
  • Добавить комментарий

2. Осы Нұсқаулық алкоголь өндiрiсіндегі шығын баптарын сипаттайды және өкiлеттi орган, отандық алкоголь өнiмiнiң ең төменгi бағасын анықтауды басшылыққа алу үшiн дайындалған.

  • Поставить закладку
  • Посмотреть закладки
  • Добавить комментарий

3. Алкоголь өнiмiнiң ең төменгi бағасын есептеу үшiн пайдаланылатын шығындардың құрамы мен сыныптамасы осы Нұсқаулықтың 2-тарауына сәйкес анықталады.

  • Поставить закладку
  • Посмотреть закладки
  • Добавить комментарий

2. Шығын сипаттамасы

4. Шикiзат пен негiзгi материалдар шығындарының құрамына мыналар кiредi:

Документ показан в сокращенном демонстрационном режиме
Чтобы продолжить, выберите ниже один из вариантов оплаты
;