Тамақ өнімдерін өндіру мен сақтау объектілеріне, ішкі сауда объектілеріне және көлік құралдарына санитарлық
ҚР Денсаулық сақтау министрінің 2009 жылғы 18 қарашадағы № 731 Бұйрығымен күші жойылды
«Тамақ өнімдерінің қауіпсіздігі туралы» Қазақстан Республикасы Заңының 6-бабына сәйкес БҰЙЫРАМЫН: 1. Тамақ өнімдерін өндіру мен сақтау объектілеріне, ішкі сауда объектілеріне және көлік құралдарына санитарлық паспорттарды беру, есепке алу мен жүргізу ережесі бекітілсін. 2. Қазақстан Республикасы Денсаулық сақтау министрлігінің Мемлекеттік санитарлық-эпидемиологиялық қадағалау комитеті (Белоног А.А.) осы бұйрықты Қазақстан Республикасының Әділет министрлігінде мемлекеттік тіркеуге жіберсін. 3. Қазақстан Республикасы Денсаулық сақтау министрлігінің Ұйымдастыру-құқықтық қамтамасыз ету департаменті (Мұхамеджанов Ж.М.) осы бұйрықты Қазақстан Республикасының Әділет министрлігінде мемлекеттік тіркеуден өткеннен кейін ресми жариялауға жіберсін. 4. Осы бұйрықтың орындалуын бақылау Мемлекеттік санитарлық-эпидемиологиялық қадағалау комитетінің төрағасы - Қазақстан Республикасы Бас мемлекеттік санитарлық дәрігері А.А. Белоногқа жүктелсін. 5. Осы бұйрық ресми жарияланған күнінен бастап қолданысқа енгізіледі.
Денсаулық сақтау министрінің 2007 жылғы 15 қарашадағы № 669 бұйрығымен бекітілген
Тамақ өнімдерін өндіру мен сақтау объектілеріне, ішкі сауда объектілеріне және көлік құралдарына санитарлық паспорттарды беру, есепке алу және жүргізу ережесі
1. Жалпы ережелер
1. Тамақ өнімдерін өндіру мен сақтау объектілеріне, ішкі сауда объектілеріне (бұдан әрі - объектілер) және көлік құралдарына санитарлық паспорттарды беру, есепке алу және жүргізу ережесі (бұдан әрі - Ереже) «Тағам өнімдерінің қауіпсіздігі туралы» Қазақстан Республикасының Заңына сәйкес әзірленген. Документ показан в сокращенном демонстрационном режиме
Чтобы продолжить, выберите ниже один из вариантов оплаты
Доступ к документам и консультации
от ведущих специалистов
Вы можете купить этот документ
Как купить документ? 400 тг
|