ҚАЗАҚСТАН РЕСПУБЛИКАСЫНЫҢ МЕМЛЕКЕТТІК СТАНДАРТЫ
5 Тағам өнімдері сынамаларын іріктеу тәртібі 6 Тағам өнімдерінің орташа сынамаларының мөлшерін іріктеу нормалары 7 Сүт және сүт өнімдерінің сынамаларын іріктеу 8 Ет және ет өнімдерінің сынамаларын іріктеу 9 Құс, жұмыртқа, жұмыртқа ұнтағы сынамаларын іріктеу 10 Балық және балық өнімдері сынамаларын іріктеу 12 Мал майлары, маргарин және өсімдік майлары сынамаларын іріктеу 13 Мал ұшаларынан сүйектер сынамаларын іріктеу 14 Жеміс-көкөніс өнімдерінің сынамаларын іріктеу 17 Орташа сынамаларды буып-тұю және тасымалдау ережелері 18 Өлшеулерге сынамаларды дайындау 19 Радионуклидтердің белсенділігін өлшеу 20 Тағам өнімдерінің радиациялық қауіпсіздік талаптарына сәйкестігін анықтау А қосымшасы. Үлгілерді іріктеу актісі Б қосымшасы. Зертханалық зерттеулер хаттамасы
Осы стандарт сынамаларды іріктеуге. зертханалық сынактар әдістеріне және тағам өнімдері мен азық-түлік шикізатының радиациялық қауіпсіздік талаптарына сәйкестігін бағалауға қойылатын талаптарды белгілейді. Стандарт тағам өнімдерінің радиациялық қауіпсіздігін бағалау үшін гигиеналық бақылау жүргізуге таралады. Осы стандарт азык-түлік шикізаты мен тағам өнімдеріне радиациялық бақылауды жүзеге асыратын ұйымдарға арналған.
Осы стандартта сілтемелер мынандай нормативтік құжаттарға пайдаланылды: ҚР СТ 2.4 - 2000 Қазақстан Республикасының мемлекеттік өлшем бірлігін қамтамасыз ету жүйесі. Өлшем құралдарын тексеру. Ұйымдастыру және жүргізу тәртібі Документ показан в сокращенном демонстрационном режиме
Чтобы продолжить, выберите ниже один из вариантов оплаты
Доступ к документам и консультации
от ведущих специалистов
Вы можете купить этот документ
Как купить документ? 400 тг
|