ҚАЗАҚСТАН РЕСПУБЛИКАСЫНДА ҚАБЫЛДАНҒАН МЕМЛЕКЕТТІК СТАНДАРТТАР | ПРИНЯТЫЕ ГОСУДАРСТВЕННЫЕ СТАНДАРТЫ РЕСПУБЛИКИ КАЗАХСТАН |
СМЖ 67.160.10 ҚР СТ 10-2006 | Сыра. Жалпы техникалық шарттар. ҚР СТ 10-94 орнына енгізілген. № 557 21.12.2006 ж. бұйрығымен 2008.01.01 бастап | СМЖ 67.160.10 СТ РК 10-2006 | Пиво. Общие технические условия. Введен взамен СТ РК 10-94. № 557 от 21.12.2006 г. с 2008.01.01 |
СМЖ 67.160.20 ҚР СТ 1573-2006 | Консервілер. Концентратталған жеміс шырындары. Техникалық шарттар. Алғаш рет енгізілді. № 557 21.12.2006 ж. бүйрығымен 2008.01.01 бастап | СМЖ 67.160.20 СТ РК 1573-2006 | Консервы. Соки фруктовые концентрированные. Технические условия. Введен впервые. № 557 от 21.12.2006 г. с 2008.01.01 |
СМЖ 67.160.20 ҚР СТ 1574-2006 | Консервілер. Қалпына келтірілген жеміс шырындары. Техникалық шарттар. Алғаш рет енгізілді. № 557 21.12.2006 ж. бұйрығымен 2008.01.01 бастап | СМЖ 67.160.20 СТ РК 1574-2006 | Консервы. Соки фруктовые восстановленные. Технические условия. Введен впервые. № 557 от 21.12.2006 г. с 2008.01.01 |
СМЖ 67.160.20 ҚР СТ 1575-2006 | Консервілер. Жеміс балшырындары. Жалпы техникалық шарттар. Алғаш рет енгізілді. № 557 21.12.2006 ж. бұйрығымен 2008.01.01 бастап | СМЖ 67.160.20 СТ РК 1575-2006 | Консервы. Нектары фруктовые. Общие технические условия. Введен впервые. № 557 от 21.12.2006 г. с 2008.01.01 |
СМЖ 67.160.20 ҚР СТ 1576-2006 | Консервілер. Жеміс шырынды сусындар. Жалпы техникалық шарттар. Алғаш рет енгізілді. № 557 21.12.2006 ж. бұйрығымен 2008.01.01 бастап | СМЖ 67.160.20 СТ РК 1576-2006 | Консервы. Напитки сокосодержащие фруктовые. Общие технические условия. Введен впервые. № 557 от 21.12.2006 г. с 2008.01.01 |
СМЖ 67.160.20 ҚР СТ 1577-2006 | Консервілер. Көкөніс және көкөніс-жеміс шырындары, балшырындары және шырынды сусындары. Техникалық шарттар. Алғаш рет енгізілді. № 557 21.12.2006 ж. бұйрығымен 2008.01.01 бастап | СМЖ 67.160.20 СТ РК 1577-2006 | Консервы. Соки, нектары и сокосодержащие напитки овощные и овощефруктовые. Технические условия. Введен впервые. № 557 от 21.12.2006 г. с 2008.01.01 |
СМЖ 67.160.20 ҚР СТ 1578-2006 | Консервілер. Көкөніс шырындары. Қызанақ шырыны. Техникалық шарттар. Алғаш рет енгізілді. № 557 21.12.2006 ж. бұйрығымен 2008.01.01 бастап | СМЖ 67.160.20 СТ РК 1578-2006 |