«Консервілер, пресервілер қауіпсіздігіне қойылатын талаптар» техникалық регламентін бекіту туралы және (2017.30.01. берілген өзгерістермен)
ҚР Үкіметінің 2021 жылғы 31 наурыздағы № 189 Қаулысымен күші жойылды
«Техникалық реттеу туралы» Қазақстан Республикасының 2004 жылғы 9 қарашадағы Заңына сәйкес Қазақстан Республикасының Үкіметі ҚАУЛЫ ЕТЕДІ: 1. Қоса беріліп отырған «Консервілер, пресервілер қауіпсіздігіне қойылатын талаптар» техникалық регламенті бекітілсін. 2. Қазақстан Республикасы Үкіметінің кейбір шешімдеріне мынадай өзгерістер мен толықтырулар енгізілсін: 1) ҚР Үкіметінің 2017.30.01. № 29 Қаулысымен күші жойылды (бұр.ред.қара) 2) ҚР Үкіметінің 2017.30.01. № 29 Қаулысымен күші жойылды (бұр.ред.қара) 3) «Балық және балық өнімдерінің қауіпсіздігіне қойылатын талаптар» техникалық регламентін бекіту туралы» Қазақстан Республикасы Үкіметінің 2009 жылғы 19 мамырдағы № 743 қаулысында (Қазақстан Республикасының ПҮАЖ-ы, 2009 ж., № 27-28, 236-құжат): көрсетілген қаулымен бекітілген «Балық және балық өнімдерінің қауіпсіздігіне қойылатын талаптар» техникалық регламентінде: 4) тармақшада «өнімдерге қолданылмайды.» деген сөздер «өнімдерге;» деген сөзбен ауыстырылсын; мынадай мазмұндағы 5) тармақшамен толықтырылсын: «5) балықтан, аквадақылдардан әзірленген консервілерге, пресервілерге қолданылмайды;»; 62-тармақтың төртінші абзацы алып тасталсын. 3. Осы қаулы алғашқы ресми жарияланған күнінен бастап он екі ай өткен соң қолданысқа енгізіледі.
Үкiметiнiң 2010 жылғы 15 қарашадағы № 1201 қаулысымен бекiтiлген
«Консервілер, пресервілер қауіпсіздігіне қойылатын талаптар» техникалық регламенті
1. Қолданылу саласы
Документ показан в сокращенном демонстрационном режиме
Чтобы продолжить, выберите ниже один из вариантов оплаты
Доступ к документам и консультации
от ведущих специалистов
Вы можете купить этот документ
Как купить документ? 400 тг
|